2019. július 22., hétfő

A Star Wars rajongóknak kedvez a Razer

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A vállalat néhány, már piacon lévő perifériáját öltöztette új köntösbe.

Funkcionális, megbízható, birodalmi. Ezek a szavak fogadják a látogatókat a Razer legújabb perifériáit felvonultató weboldalán, amelyeket a Star Wars és a Disney logók követnek, a játékosoknak szánt eszközöket forgalmazó vállalat ugyanis a szórakoztatóipari óriással együttműködve a legendás sci-fi sorozat talán legismertebb karakterei, a rohamosztagosok stílusjegyeit magán viselő perifériákat dob piacra. Persze szó sincs arról, hogy a Disney hardvergyártásba kezdene, mindössze a Razer már meglévő termékei kaptak új megjelenést, ezzel tisztelegve az 1977-ben útjára indított franchise előtt.


[+]

Véleményünk szerint a trió legjobban sikerült tagja a Razer Blackwidow Lite Stormtrooper Edition, amely az eredeti verzió komor fekete alapszíne helyett nagyrészt fehérben pompázik. Jobb oldalán, a kurzormozgató gombok felett egy célzás közben megörökített rohamosztagost találhatunk, míg a bal alsó sarokban a Lucasfilm Ltd. logója kapott helyet. Némi változás még a sztenderd modellhez képest az Esc gomb kupakja, a szokásos felirat helyét a Galaktikus Birodalom szimbóluma vette át.


[+]

Az USB vevőegységgel vagy Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikáló Razer Atheris egérből is készült Stormtrooper Edition, amelynek tervezéséhez látszólag kevesebb fantázia is elég volt. A szín megváltoztatásán kívül csupán a fehér katonák maszkjáról ismerős vonások jelzik, hogy ez bizony nem egy hétköznapi, bármelyik sarkon kapható Atheris modell.


[+]

Ezeket a beviteli eszközöket persze nem lehet holmi kígyós alátéten használni, a népszerű Razer Goliathus Extended egérpad is megkapta a maga ráncfelvarrását, a fekete szegélyek egy látványos grafikát ölelnek körbe, ami talán túl jóra is sikerült ahhoz képest, hogy ideális esetben nem sok fog látszani belőle, hiszen a 294 x 920 milliméteres alapterületen az egér mellett kényelmesen elfér a billentyűzet is.


[+]

Mindhárom újdonság rendelhető a gyártó weboldaláról, a Blackwidow Lite Stormtrooper Edition 100, az Atheris Stormtrooper Edition 60, míg a Goliathus Extended Stormtrooper Edition 35 dollárt kóstál, ennek tudatában pedig könnyen kiszámolható, hogy az egyedi kinézet nagyjából 10 dolláros többletköltséget jelent az eredeti modellekhez képest.

Hirdetés

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.