Hirdetés

Itt a sallangoktól megszabadított Razer BlackWidow

Az új modell megtartotta mechanikus voltát, és igyekezett csak a legszükségesebbekre koncentrálni.

Hirdetés

A BlackWidow Lite nevet kapta az a 10 KRO-s és menet közben makrózható, lebegőgombos felépítésű klaviatúra, ami a helytakarékosság érdekében nem rendelkezik numerikus paddal – azaz TKL kiszerelésű. A Razer újdonsága a már korábban is bevált, átbrandelt Greetech kapcsolókkal érkezik, melyek Razer Orange szignó alatt futnak, s a kupakok alatt O-gyűrűk pihennek, hogy az amúgy sem túlságosan hangos billentyűleütéseket tovább halkítsák.


[+]

A diszkréció jegyében az RGB színorgia sem vakítja el a leendő tulajdonosokat, hiszen a gyártó visszafogott, szimpla fehér LED-eket implementált, hogy a gépelni vágyóknak mégiscsak legyen némi komfortjuk, ha a fényviszonyok nem éppen ideálisak. Nyilván a fényerő szabályozható – és teljesen ki is kapcsolható. A taszatúra kompakt méretéhez remekül passzol a harisnyás kábel lecsatlakoztatható volta, míg a szoftver magától értetődően a Synapse 3.


[+]

A két év garanciával megtámogatott újdonság már kapható 100 font ellenében – persze az Újvilágban lényegesen olcsóbb a drága. 20 fontért egy párnázott csuklótámaszt, 30-ért pedig egy utazótáskát is vásárolhatunk mellé, ha Razer-hűségünk nem ismer korlátokat.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés