Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megvált az Altera többségi tulajdonától az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Milyen notebookot vegyek?
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jerry311
nagyúr
A stormtrooperek arról híresek, hogy nem találnak el semmit...
Ezek után ki vesz ilyen cuccot játékra? -
Amerigo57
őstag
Razer Blackwidow Lite Stormtrooper Edition billentyűzet tetszik.
-
Az ötletre.
A kivitelezés....... hát -
persil
nagyúr
De arra meg vannak tenyleg igenyes sw cuccok. Ezert nem ertem az ilyesmit. Az a bill rendesen gaz. Attol star wars, hogy van rajta egy hot bena trooper, meg kicsereltek az esc kupakjat?
En szegyenlem magam
Meg az egerpad egesz pofasan is nez ki, de ennyi.
Vanir
Mekkora duma -
Vanir
veterán
A kialakitasa miatt inkabb Arthritis-nek kellett volna elkeresztelni azt a formedvenyt.
-
persil
nagyúr
Ez valami szar vicc amugy? De tenyleg... Feherre van festve a cucc, meg rarajzolva egy ultra gagyi trooper. Ez aztan a nagy kedvezes a star wars rajongoknak. Signiture modellek a javabol.
-
Solten
őstag
Ugyes marketing.
-
TeeBee73
veterán
Vagyok olyan hülye, és megveszem.
-
nyunyu
félisten
-
hoffman_
nagyúr
amióta lecseréltem a membrános (amúgy megjavított, munkában tök jól működő) Logi solar billemet egy olcsókínai mechanikusra, azóta bánom a napot, hogy benéztem a billentyűs topikba. azt meg pláne, hogy megnéztem pár videót Massdrop TKL billentyűzetről. sosem fogok 300 dolcsit erre költeni, de mindig is akarni fogom. ördögi kör ez :d
a SW téma szerintem rendben van, nem olyan rossz konzumer cucc ez.
-
dqdb
nagyúr
A népszerűbb készletek 2-3 évente újra elő szoktak fordulni group buy-ban.
Ha a színkombináció az elsődleges szempont, akkor most is fut egy Pulse előrendelés, bár ez nem DSA profilos, hanem SA, csak TKL, csak szabványos alsó sorra jó, a gyártó Signature Plastics, azaz nincsen ISO kiosztás és ABS-ből készül.
-
-Skylake-
addikt
Ja ezekkel tisztaban vagyok, csak valahogy sose jon ki. Az igazsag az, hogy azert van par kupak ami bejon es lehet is most venni mondjuk (pl leviathan), de azert a pulse... Na :D az kell. Ahhoz eleg dragak, hogy vegyek egy olyat ami kb tetszik. Amiota a pulset eloszor lattam azota tudom, hogy az kell.
-
dqdb
nagyúr
Az extrább kupakkészletek mindegyike kis szériás group buy, így
MassdropDrop, Geekhack, Reddit /r/mechmarket környékén kell nézelődni rendszeresen (= hosszú hónapokig), aztán időben lecsapni, ha neked tetsző jön szemben, majd utána ismét sok-sok hónapot várni, hogy elkészüljön és kiküldjék. Az ilyen oldalakra már csak a maradék pár készlet szokott kikerülni drágábban és jellemzően szinte azonnal out of stock jelzéssel.A népszerűbb készletek színkombinációját általában Kínában lekoppintják (aztán ez legfeljebb néha nem sikerül tökéletesen), az AliExpressen érdemes ilyeneket keresni.
-
-Skylake-
addikt
Ezekkel a cuccokkal mindig csak egy bajom van, hogy az ar melletti "Out of Stock" gomb valoszinuleg egy sima statikus elem, mivel konkret piros betus unnepkent kezelem, ha talalok egy olyat ami egyszerre tetszik ES rendelheto. Ez amit linkeltel is termeszetesen out of stock, mindket verzioban persze. Olyanok ezek a kupakok mint a yeti, sok dolog utal ra, hogy letezik, de elobe meg senki sem latta
En egy Pulse DSA-t szeretnek, de eddig meg nem jott szembe a hozzajutas eselye.
-
-
dqdb
nagyúr
A Star Wars stílusú billentyűzet valahol ennél a kupakkészletnél kezdődne.
-
zzola
titán
Nem RGB az egérpad? De gagyi!
Az egérpad tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat néhány, már piacon lévő perifériáját öltöztette új köntösbe.
- PlayStation 5
- Formula-1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kedvenc zene a mai napra
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- TV beltéri egység / DVB-T tuner / set top box
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest