A Sony idei csúcstévéje megérkezett Európába

Hirdetés

Európában a szeptemberi IFA-n mutatták be először a Sony HX950 típusjelzésű idei top tévéjét, és akkor azt ígérték, hogy november vége felé már meg is lehet vásárolni. Nem hazudtak, ugyanis a kontinens jó néhány országában elérhető már a modell 55, illetve 65 hüvelykes változata.

Sony HX950
Sony HX950 [+]

A LED háttérvilágítású LCD televíziók megkapták a vállalat exkluzív Intelligent Peak LED Backlighting névre hallgató technológiáját, amely a fénykibocsátó diódákat akár 165 csoportra képes osztani, és azok fényerejét külön-külön vezérelni. Nem hiányzik belőlük az X-Reality Pro Image Engine képfeldolgozó eljárás sem, amelyről azt ígérik, hogy képes az alacsony felbontású internetes videók minőségének feljavítására. Biztosítják a 3D tartalmak megjelenítését is, amelyhez az aktív shutteres technológiát használják.

Sony HX950
Sony HX950 [+]

Rendelkeznek beépített Wi-Fi-vel és támogatják a DLNA szabványt, azaz a különféle médiaállományok a kompatibilis okostelefonokról, tabletekről, médialejátszókról, valamint notebookokról egyszerűen és gyorsan eljuttathatók rájuk. Természetesen a cég idei Smart rendszere sem hiányzik a szolgáltatások közül, ennek segítségével akár komplett filmek, sorozatok és magazinműsorok is elérhetők a neten keresztül. A modellek egyik különlegessége az egyedi, kör alakú talp, amin a nyak függőlegesen is megdönthető. Magyar árakat még nem láttunk, de közelítő értéknek jó lehet, hogy ahol már forgalomba került, ott 3000, illetve 5000 dollárt kell fizetni értük.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • LCD kijelző a kontaktlencsében

    Az eredetileg orvosi célokra szánt eszköz a jövőben arra is alkalmas lehet, hogy a felhasználónak szánt információkat jelenítsenek meg rajta.

Előzmények

Hirdetés