Prémium kategóriás hordozható hangsugárzó a Sonytól

Az SRS-XB43 megkapta a cég új X-Balance technológiáját.

A Sony magyarországi képviselete tudatta velünk, hogy hazánkban is elkezdik forgalmazni a cég új, felső kategóriás mobil hangszóróját, az SRS-XB43-at. A készülék 75 000 forintba kerül, tehát egy igazán prémium kategóriás árazású modellről van szó.

Sony SRS-XB43
Sony SRS-XB43 [+]

A termék megkapta a vállalat friss fejlesztésének számító X-Balanced hangszóróegységét, mely állítólag jelentősen javítja a hangminőséget. A cégtől kapott információk értelmében az egység szögletes alakja maximalizálja a hangszóró membránjának területét, növelve a hangnyomást a pontosabb basszus érdekében, emellett csökkenti az eszköz kilengését, így képes ugyanazt a hangnyomást fenntartani kevesebb torzulással.

Az SRS-XB43 kétirányú hangszórórendszere az alacsony- és középfrekvenciák, valamint a magasabb frekvenciatartomány elérésének érdekében kombinálja a mélysugárzót egy dedikált magassugárzóval, ezeken felül pedig oldalsó, passzív membránokkal is ellátták, amelyeknek köszönhetően még tisztábbak és erőteljesebbek lesznek a basszusok. Erre pedig szükség is lehet, hiszen a mélyek visszaadásában ez a termékcsoport általában nem jeleskedik.

A Sony SRS-XB43 megkapta az IP67 minősítést, ami azt jelenti, hogy ellenáll a pornak és víznek, emellett pedig a kisebb ütéseket, ütődéseket és eséseket is jól tolerálja. Ellátták RGB LED-ekkel, amelyek villoghatnak, pulzálhatnak, és még a stroboszkóp sem hiányzik az eszközről. Akkumulátora 24 órányi működésre elegendő energiával képes ellátni, ami az átlagosnál jobb értéknek számít.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés