Vékony kávájú Sharp óriástévé érkezett hazánkba

Hirdetés

2013 első félévének Sharp csúcstelevíziója immáron Magyarországon is megvásárolható. A hatalmas, 80 hüvelyk képátlójú, Aquos családba tartozó készülék az exkluzív, négy alapszínt használó Quattron eljárás harmadik generációjára épül. Ez kiegészítve az integrált Clear Picture technológiával a vállalat állítása szerint minden korábbinál tisztább képeket, és a tónusok valósághűbb megjelenítését teszi lehetővé.

Sharp LC-80LE857E
Sharp LC-80LE857E [+]

A Full HD felbontást biztosító X-Gen panellel megtámogatott modellből nem hiányzik a 800 hertzes képfrissítési rátát biztosító Active Motion interpolációs eljárás sem. Ellátták a digitális földfelszíni, műholdas és kábeles adások vételére alkalmas DVB-T, DVB-C és DVB-S típusú tunerekkel, és képes az adásokat egy USB-n keresztül csatlakoztatott merevlemezre rögzíteni. Természetesen rendelkezik saját médialejátszóval, valamint megkapta az Aquos Net névre hallgató okostévé rendszert, ami azonban ma már igencsak elavultnak számít a vetélytásrak hasonló jellegű megoldásaihoz képest.

Sharp LC-80LE857E
Sharp LC-80LE857E [+]

A két darab tíz wattos hangsugárzó mellett felszerelték egy 15 wattos mélynyomóval is, de azért aki ki tud fizetni 2,5 millió forintot egy ilyen tévéért, annak valószínűleg egy normális hangrendszer beszerzése sem okoz majd problémát. Képes a 3D tartalmak megjelenítésére, amihez az aktív shutteres képalkotási eljárást használja, és biztosítja a kétdimenziós anyagok térhatásúvá konvertálását is.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés