Hirdetés

Már egyedi színösszeállítású PlayStation 5 kontrollerrel is menőzhetünk

A SCUF Gaming „megnyitotta” online dizájnműhelyét, ahol a márka Reflex modelljét színezgethetjük kedvünkre.

A SCUF Gaming még tavaly év végén mutatta be legújabb kontrollereit, a Reflex sorozat legnagyobb dobására viszont egészen mostanáig várni kellett. A gyártó elérkezettnek látta az időt arra, hogy elindítsa online aloldalát, amelynek segítségével a vásárlók testreszabhatják a Reflex kontrollert, így az xboxosok után végre a PlayStation felhasználók is egyedi színösszeállításban pompázó vezérlőkkel űzhetik kedvenc játékukat.


[+]

A tervező megnyitásakor eldönthetjük, hogy 9 alapszín vagy 23 minta közül szeretnénk választani, ezt követően pedig lehetőségünk van kiválasztani a gombok, a hátlap, valamint az analóg karok körüli gyűrű színét. Sőt, azt is mi dönthetjük el, hogy az apró joystickekből konvex vagy konkáv tetejű verziót szeretnénk használni. Külön érdekesség, hogy a kontroller működésébe is beleszólhatunk, ugyanis az alapáron járó, rezgő visszajelzéssel operáló ravaszok helyett rövidebb úton járó, rezgőmotor nélküli modellt is kérhetünk a perifériába, illetve a markolatokba épített rezgőmotort is kivetethetjük, ha úgy tartja kedvünk.


[+]

Fontosnak tartjuk kiemelni, hogy a legtöbb módosítás feláras, így viszonylag könnyen sikerülhet az egyébként 220 eurós kontroller árát 325 euró fölé tornászni, de az egyedi megoldások sosem az alacsony árazásuk miatt voltak kelendőek.

Előzmények

Hirdetés