Hirdetés

Itthon is elkezdték árulni a szokatlan külsejű idei Samsung Serif tévét

Négy méretkategóriában kerül a boltokba az egydülálló dizájnnal bíró televízió.

Őrület, de már hét éve, hogy a Samsung először mutatta be a Serif nevű Lifestyle televízióját, amelynek külsejét egy betűtípus inspirálta. A koncepciónak az évek során jöttek ki az újabb és újabb változatai; 2022-ben is egy új verzióval jelentkezett a cég.


[+]

Az új "Serifek" már megérkeztek Magyarországra, és ezek már meg is vásárolhatók. A 43 hüvelykes változat 380 000, az 50 hüvelykes 460 000, az 55 hüvelykes 500 000, a 65 hüvelykes pedig 800 000 forintba kerül. Tehát láthatóan nem kifejezetten olcsó termékről van szó, aminek egyik oka biztos az extrém dizájn, ám az is tény, hogy a készülék a tudását tekintve abszolút innovatívnak számít.


[+]

A termék saját fejlesztésű QLED 4K panelre és a szintén házon belül készülő Quantom Processor 4K képfeldolgozó chipre épül. A modell természetesen támogatja a HDR (HDR10, HLG, HDR10+) anyagok megjelenítését, maximális képfrissítési rátája 120 Hz. továbbá 40 wattos, tehát az átlagnál nagyobb teljesítményű integrált hangrendszert kapott, és a saját, Tizen okostévé rendszert sem spórolták ki belőle.

Előzmények

Hirdetés