Hirdetés

10 Gbps-os, Type-C-s dokkoló érkezik a Sabrent színeiben

Az újdonság a 2,5 és 3,5 hüvelykes adattárak mellett háromféle M.2-es kivitelnek ad zöld lámpát.

Hirdetés

A Sabrent egy új, Type-C-s dokkolót készített, ami nemes egyszerűséggel az USB Type-C Flat Docking Station (DS-UFNC) elnevezést kapta, és hamarosan megvásárolható lesz a gyártó webshopjában, illetve az Amazonon.


[+]

A kéteszközös ketyere egy M.2 2242/2260/2280 formátumú NVMe meghajtót, plusz egy 2,5 vagy 3,5 hüvelykes SATA háttértárat tud fogadni, és az előbbit egy hővezető paddal megfejelt hűtőbordázattal támogatja meg. A 12 voltos fali adaptert használó készülék hátulján állapotjelző LED-ek sorakoznak a bekapcsolásért felelős gomb és a 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-C kapu között, de a klónozást kezdeményező, valamint a szóban forgó művelet irányát megfordító gombok ugyancsak itt nyertek elhelyezést.

[+]

A szerszámok vagy driver nélkül beüzemelhető, Windows és macOS operációs rendszerekkel (de talán más szoftverkörnyezeteket futtató apparátusokkal is) kompatibilis megoldás leendő vételárát egyelőre nem közölték, mindenesetre az biztos, hogy – a régebbi masinák tulajdonosainak örömére – egy Type-C/Type-A kábelt mellékelnek hozzá grátiszban.

[+]

Előzmények

Hirdetés