Tetszetős portreplikátor jött a Sabrent színeiben

A hétcsatlakozós újdonság könnyedén menedzselhetővé teszi a rákapcsolt eszközeinket, és az árával sem estek nagyon túlzásba.

A Sabrent nemrégiben egy saját tápellátással rendelkező, túlfeszültséggel szemben védett USB hubbal bővítette kínálatát, amelynek egyik szimpatikus tulajdonsága, hogy a konnektorai fizikai gombok segítségével egyesével ki- és bekapcsolhatók.


[+]

A HB-3A4C azonosítóval listázott, műanyagházas apparátus frontján négy USB 3.2 Gen 1 Type-C, illetve három USB 3.2 Gen 1 Type-A port állomásozik, amiknek aktuális státuszát a hozzájuk tartozó indikátor LED-ek jelzik. A Type-A aljzatok az 5 voltos/500 milliamperes fajtából származnak, azonban a Type-C interfészek nem egyformák, hiszen bár három 5 voltos/900 milliamperes, a negyedik támogatja a 20 wattos gyorstöltést. A célgéphez USB Type-C upstream csatolóval köthető konstrukció alapja alumíniumötvözetből készült, ami nem csupán a masszívságnak kedvez, de az üzemelés közben keletkezett hő eloszlatásában szintúgy szerepet játszik.


[+]

A fali adapter 48 wattal tudja kiszolgálni a teljesen plug and play működő, 139,7 mm hosszú, 17,53 mm vastag, valamint 49,8 mm mély jószágot, és a rákötött, alacsony fogyasztású ketyeréink stabil, számítógépünktől független energiaellátásra számíthatnak. Az elsősorban Windows, macOS, továbbá Linux szoftverkörnyezetekhez tervezett, viszont más platformokkal is használható megoldás csomagolására (nettó) 55 dolláros árcédulát ragasztottak, és egy említést mindenképp megér, hogy a 12 hónapos garanciáját egy vásárlást követő termékregisztrációval 2 évre hosszabbíthatjuk.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés