2,5 gigabites LAN-nal megfejelt Thunderbolt 4 dokkolóval jelentkezett a Corsair

Az amerikai cég újdonsága nincs híján a különféle csatlakozóknak, és persze notebookunk töltésének feladatát is ellátja.

A napokban a Corsair egy Thunderbolt 4 dokkolóval, a TBT200-zal bővítette kínálatát, amelyet Mac OS 10.14 Mojave (vagy újabb), illetve Windows 10 és 11 operációs rendszerek alól röffenthetünk be.


[+]

A visszafogott szürkében feszítő, alumíniumházas eszközön egy 96 wattos Thunderbolt 4 upstream, illetve három 15 wattos downstream (természetesen Thunderbolt 3-ként/USB Type-C-ként szintén használható) port állomásozik a három 10 Gbps-os USB 3.2 Gen2 Type-A, az egy USB 3.2 Gen1 Type-C, valamint a 2,5 gigabites Ethernet konnektoron kívül. Azért ennyivel nem ér véget a történet, ugyanis egy SD szabványú memóriakártyákat fogadó kártyaolvasó, továbbá egy 3,5 mm-es kombójack is a felhozatal részét képezi.


[+]

A mellékelt USB Type-C/HDMI és USB Type-C/DisplayPort adapterekkel két 4K-s kijelző meghajtására alkalmas konstrukció dobozára 340 dolláros árcédulát ragasztottak, a rá vállalt garancia időtartama pedig két év.

[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés