Retró külsejű mobil Bluetooth hangszóró a patinás brit rádiógyártótól

A Roberts Radio Beacon 330 nevű terméke jó drága lesz, viszont egész jól néz ki .

Az 1932-ben alapított Roberts Radio egyike a legrégebbi megmaradt brit szórakoztatóelektronikai cégeknek. A nálunk nem túl ismert vállalat a szigetországban és Nyugat-Európában a rádiói révén vált ismertté, és most eljött az idő, hogy egy új irányba mozduljanak.

Bejelentették ugyanis, hogy egy új, Bluetooth támogatású mobil hangszóróval lépnek színre, amely a konszern első ilyen típusú készüléke. A Beacon 330 retrós külsőt kapott, ez szerintünk kifejezetten jól áll neki. Akkumulátora 15 órányi üzemidőt szavatol, ami még elfogadható teljesítmény. Rendelkezik több előzetesen beállított hangprofillal, és a basszus kiemelés is bekapcsolható rajta. A fejlesztést a tervezők  ellátták egy hagyományos 3,5 mm-es analóg hangcsatlakozóval, aminek révén olyan eszközökre is csatlakoztatható, amelyek nem támogatják a Bluetooth technológia használatát. Ha valaki két Beacon 330 eszközzel rendelkezik, akkor ezeket párosítva egy vezeték nélküli sztereó rendszert is összerakhat belőlük.


[+]

Az újdonság 200 angol fontos, azaz mintegy 80 000 forintos áron kezdi meg karrierjét, amivel egyértelműen a drága mobil Bluetooth hangszórók közé tartozik.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés