Befutottak az LG új mobil hangeszközei

Az Xboom család új tagokkal bővült a PL7, PL5 és PL2 modellek személyében.

Az LG magyarországi képviseletétől kaptuk az információt arról, hogy a vállalat új termékekkel bővítette hordozható hangeszközökből álló flottáját. Az XBoom családba tartoz PL7, PL5 és PL2 típusú modellek a Meridian hangtechnológiáját használják.

A gyártótól kapott információk értelmében az új készülékek a korábbinál még erőteljesebb és gazdagabb basszusok lejátszására képesek, illetve az énekhangok visszaadása terén is javulást sikerült elérni. A PL7 és PL5 modellek egy vizuális kiegészítő funkciót is kaptak: a beépített LED-világítás a dalok sebességével és ütemével összehangolt, színes fényimpulzusokat bocsájt ki.

XBoom PL sorozat tagjai megkapták a Dual Play technológiát, aminek köszönhetően a felhasználók vezeték nélkül köthetnek össze két Dual Play támogatású hangszórót így még gazdagabb hangzást hozhatnak létre.

A hangszórók képesek egyidőben akár két telefonnal is vezeték nélkül összekapcsolódni. A felhasználók az okostelefonjukról néhány kattintással vezérelhetik az eszközöket — csatlakozhatnak rájuk, szabályozhatják a fényüket, böngészhetik a lejátszási listát vagy állíthatják a hangszínszabályzót —, ehhez mindössze elég letölteniük az Android és iOS rendszerre is elérhető LG XBOOM Bluetooth applikációt.

Az LG Xboom PL7 ára 65 000 forint, a PL5 35 000 forintba kerül, a PL2 pedg 15 000 forintot kóstál.
  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés