Lamax Soul1: 2.1-es mobil hangsugárzó aktív mélysugárzóval

A hordozható eszköz rendelkezik integrált médialejátszóval, notebookra dugható és támogatja a Bluetooth használatát is.

Lamax Soul1

Koronavírus-járvány és gazdasági visszaesés ide vagy oda, a mobil Bluetooth hangsugárzók globális piaca szinte biztos, hogy idén is nagyobb lesz egymilliárd dollárnál. Az ilyen masinák népszerűsége töretlen, hiszen sokoldalúak, nem túl drágák és ideális esetben tényleg hasznosak lehetnek.

Lamax Soul1
Lamax Soul1 [+]

Nem véletlen, hogy rengeteg cég próbál elhappolni kisebb-nagyobb szeletet a tortából – közéjük tartozik a fiatalnak számító, 2012-ben MagiCam HD Solutions néven alapított, ma már elem6 néven futó vállalat is. A cseh cég kezdetben akció- és autós kamerák szegmensében vitézkedett, majd 2014-ben útjára indította a Lamax márkát, hogy ezzel törjön be a fejhallgatók, fülhallgatók, akkupakkok és mobil hangsugárzók piacára. Az utóbbi termékcsalád egy új taggal bővült a közelmúltban a Lamax Soul1 személyében, mely ár és méret szempontjából is a középkategóriát képviseli.

Hirdetés

Elegáns dizájn

Nincs mit szépíteni: a mobil, Bluetooth támogatású hangeszközök között rengeteg a borzasztó külsejű, bazári, mindenféle felesleges csiricsáré díszítőelemmel megküldött, ízléstelen darab. A Lamax esetében a dizájnerek más irányba indultak, és a visszafogott vonal mellett döntöttek.


[+]

24 centiméter széles, 14 centiméter magas és 8 centiméter mély, azaz kifejezetten méretes masináról van szó, tehát zsebre vágni maximum egy óriás tudná, de azért egy hátizsákba még így is kényelmesen befér. Tömege 1390 gramm, és ez a majd' másfél kilogrammos tömeg is több, mint amit általában a hordozható hangeszközöktől megszokhattunk. A csatlakozók a hátlapon kaptak helyet, egészen pontosan egy micro USB a töltéshez, és egy 3,5 mm analóg audió port, valamint egy micro SD kártyaolvasó a zenelejátszáshoz. A hangszóró oldalát és a tetejét fekete szövet fedi, és a felső részre pakolták a kezelőpanelt, mely négy gombból, valamint egy kontroll-lámpából áll.

A termékkommunikációban külön kiemelik, hogy a frontfelület fából készült, ám ha közelebbről megvizsgáljuk, akkor azért látszik, hogy itt nem mondjuk tölgyet vagy mahagónit alkalmaztak, hanem valamilyen, kicsit műanyag hatású préselt anyagot. De végül is a polcon ez nem tűnik fel. A lényeg, hogy az átlagnál tényleg jobban néz ki, nem hivalkodó, mégis mutatós.

Főbb paraméterek
Lamax Soul1
Hangszórók 1 db 90 mm-es, 6 ohm, 2 db 42 mm-es, 4 ohm
Frekvenciaátvitel 20 - 20 000 Hz
Teljesítmény 35 watt
Akkumulátor Li-ion 4400 mAh
Üzemidő 12 óra
Bluetooth 4.2
Csatlakozók 3,5 mm analóg audió, microSD kártyaolvasó, micro USB
Mikrofon Van, kihangosítóként is használható
Méret 240 x 130 x 80 mm
Súly 1390 gramm
Doboz tartalma Lamax Soul1, micro USB kábel, 3,5 mm audió kábel, kézikönyv
Gyártó honlapja www.lamax.hu
Termék honlapja Lamax Soul1
Fogyasztói ár 26 000 forint

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

  • Kapcsolódó cégek:
  • Lamax

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés