Új értelmet ad az RGB-nek a Seiren Emote

A Razer új mikrofonjának 8 bites „kijelzője” lehetőséget biztosít statikus vagy animált képek megjelenítésére.

A legtöbb ember – érthető módon – elsősorban hangrögzítő eszközként tekint a mikrofonjára, egy igazi streamer azonban minden lehetőséget igyekszik megragadni, hogy némileg egyedibbé tegye saját közvetítéseit. Ennek egyik, az elmúlt években elterjedt módja a saját emote-ok készítése, amelyek olyan kis emoticonok, amik a streamhez tartozó chatfolyamban tűnnek fel bizonyos kifejezéseket helyettesítve és egyfajta jutalomként is tekinthetők azon nézők számára, akik fizetnek kedvenc netes sztárjuknak.


[+]

A Razernek köszönhetően az emote-ok már nem csak a chaten, hanem a közvetítésben is feltűnhetnek, legújabb, Seiren Emote névre keresztelt mikrofonjuk ugyanis egy 8x8 pixelből álló „kijelzővel” lett felszerelve, ahol bizonyos üzenetek vagy értesítések hatására szintén láthatóvá válnak a kis képecskék. A száznál is több, előre elkészített statikus és animált ábra mellett saját rajzokat is készíthetünk, így a már megszokott emote-jainkat is átköltöztethetjük erre a felületre.


[+]

A hagyományos értelemben vett RGB LED-eknél is menőbb megoldást leszámítva egy egyszerű, hiperkardioid karakterisztikájú kondenzátor mikrofonról van szó, amely USB csatlakozón keresztül csatlakozik számítógépünkhöz. Az eszköz két kezelőszervet kapott egy hangerőszabályzó tekerőgomb és egy némítókapcsoló személyében, a legideálisabb pozíció elérését pedig a flexibilis, állítható magasságú nyak segíti, amit rázkódásvédelemmel is elláttak a mérnökök.

A Razer Seiren Emote már rendelhető a gyártó weboldaláról, vételára 190 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés