Kevesebb csatlakozóval, de THX Spatial minősítéssel érkezik a Razer Leviathan V2

A gyártó második generációs soundbarjából végre az RGB világítás sem maradt ki.

A Razer még 2014-ben mutatta be első soundbarját, a később általunk is tesztelt Leviathant. A cég azóta sem jelentkezett hasonló termékkel, most viszont ebben a kategóriában is megtörték a csendet, ugyanis bemutatták a Leviathan V2-t, amelynek legnagyobb dobása a THX Spatial térhangzási technológiájának támogatása.


[+]

Tekintve, hogy a Razer jó néhány éve felvásárolta a THX-et, a plecsnijük felbukkanása a kígyósok újdonságán nem jelent akkora meglepetést, hiszen fejhallgatóikat már évek óta ellátják az említett technológiával. Az 500 x 91,3 x 84 mm kiterjedésű, 1,4 kg tömegű soundbarban a hangok megszólaltatásáért összesen hat hangszóró felel, amelyeket egy különálló, 220 x 220 x 241,5 milliméteres házba csomagolt, lefelé néző mélynyomót rejtő egység egészít ki. Annak érdekében, hogy a PC előtt üldögélő felhasználó a ideális szögben kapja a hangokat a soundbartól, a gyártó két, eltérő magasságú talpat is mellékel az eszközhöz, és bár ez a megoldás még mindig messze van a tökéletes konfigurálhatóságtól, a semminél azért jobb.


[+]

A második generációs Leviathant USB Type-C kábellel tudjuk összekötni számítógépünkkel, míg az okos eszközökkel való kommunikáció Bluetooth 5.2 kapcsolaton keresztül oldható meg, ezzel pedig véget is ért a csatlakozási lehetőségek sora, az előddel ellentétben tehát az optikai és jack audiobemenetről le kell mondanunk. Cserébe kapunk jó sok színes fényt, amelyet természetesen a gyártó Chroma RGB rendszerén keresztül vezérelhetünk, ehhez (illetve például a tízsávos EQ eléréséhez) pedig a PC-s Synapse szoftver mellett az iOS-re és Androidra elérhető Razer Audio applikációt is használhatjuk.

Az újdonság már rendelhető a gyártó weboldaláról, illetve közvetlen partnereitől, vételára 250 euró.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés