A Razer tényleg piacra dobta az RGB-s arcmaszkot

Az év elején még csak prototípusként létező terméket sorozatgyártásba küldték, a készleteket pedig percek alatt elkapkodták.

A Razer év elején prezentált, akkor még Project Hazel néven emlegetett, RGB világítással is ellátott arcmaszkjával kapcsolatban megesküdtünk volna, hogy megmarad prototípus szinten, most pedig örülünk, hogy erre nem tettünk fel túl nagy összeget, ugyanis a gyártó múlt héten tényleg piacra dobta az immár Razer Zephyr néven emlegetett eszközt.


[+]

Az újdonság külsejét tekintve nagyon hasonlít a januárban látott változatra, a kinézet pedig igen futurisztikusra sikeredett, viselőjét biztos sokan megbámulnák a metrón, ha egy ilyen maszkkal az arcán szállna fel. A dupla szilikonpánttal rögzíthető eszköz nagy részét fekete műanyag borítja, középre viszont bekerült egy ablak, amelynek hála partnerünk láthatja majd a szánkat is, ez ráadásul nem csak nappali, de esti fényviszonyok esetében is igaz, ugyanis a maszkba belső világítás is került.


[+]

A Zephyr két oldalán egy-egy szellőző kapott helyet, amelyben cserélhető, N95 minősítésű filterek kerültek, amelyek bakteriális szűrési hatékonysága 99%-os. A belső szellőzést két, beállítástól függően percenként 4200 vagy 6200 fordulatra képes ventilátor segíti, míg a távozó levegő a középső ablak alatti szellőzőn találhat kiutat magának. A Chroma RGB világítás természetesen nem maradt le a maszkról, a LED-ek a két nagyobb szellőző körül kaptak helyet, a korábban emlegetett Razer Voiceamp technológia viszont a végleges termékbe nem került bele.

A Zephyrt 99 dolláros áron vásárolhatjuk meg, míg a tízdarabos szűrőcsomag 29 dollárt kóstál, az első készletek azonban percek alatt elfogytak, ezért egyelőre csak készletértesítő iránti kérelmet tudunk leadni a Razer weboldalán, rendeléseket a további szállítmányok érkezéséig nem tudnak fogadni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés