Hirdetés

Bekígyózott a Viper V2 Pro a Razer palettájára

A kígyózás persze csak opcionális lehetőség, az új egér inkább vezeték nélküli működésre lett tervezve.

A Razer oldalán már rendelhető a Viper Ultimate utódjának tartott Viper V2 Pro, amelynek 126,7 x 57,6 x 37,8 milliméteres méretei mellé 58 grammos tömeg társult. Ezt az értéket a ház könnyítésével (szerencsére lyuggatás nélkül) és az USB Type-C csatlakozón keresztül tölthető akkumulátor áttervezésével sikerült elérni, utóbbi esetében pedig a fogyókúra nem ment az üzemidő rovására: egy töltéssel nagyjából 80 órás használati időre számíthatunk.


[+]

Ugyan az egér a mellékelt SpeedFlex kábellel is használható, ha lemerülés esetén még szükségünk lenne a periféria szolgálataira, de a gyártó vezeték nélküli használatra tervezte az újdonságot, amelyhez a saját, USB-s vevőegységgel működő, 2,4 GHz-es HyperSpeed technológiáját alkalmazta. Az érzékelő szerepét a gyártó 30 000 cpi-s Focus Pro 30K optikai szenzora tölti be, ami állításuk szerint 750 IPS sebességű és akár 70 G gyorsulású mozgásokat is képes lekövetni, a mozgásérzékelést pedig olyan, mesterséges intelligencián alapuló technológiákkal támogatják, mint a 26 fokozatú LoD állítási lehetőséget kínáló Asymmetric Cut-off, illetve az egérpad textúrájától függetlenül is pontos távolságérzékelést biztosító Smart Tracking.


[+]

A hardvert illetően fontos még kiemelni, hogy az eszköz harmadik generációs Razer optikai kapcsolókat kapott, továbbá került bele beépített memória is, ami a különböző profilok szoftvertől független tárolását teszi lehetővé, az RGB világítás viszont a súlycsökkentés miatt – sokak nagy örömére vagy éppen bánatára – kimaradt.

A fekete és fehér színben elérhető Razer Viper V2 Pro már rendelhető a gyártó webshopjából, színtől függetlenül 160 dolláros áron.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Előzmények

Hirdetés