Kipofozta az ASUS a TUF Gaming AX3000 hardverét

A már 2,5 gigabites Ethernet porttal rendelkező második generációs változatban erősebb processzor dübörög.

Az ASUS közel két év után idejét látta TUF Gaming AX3000 névre keresztelt gamer routerének felfrissítésére, az új változatot pedig egyszerűen csak egy V2 jelzés különbözteti meg elődjétől.


[+]

A Wi-Fi 6 szabványt támogató router dizájnja, négy antennás kivitele és a főleg a játékosok igényeit kielégítő, korábbi cikkünkben felsorolt szolgáltatásai maradtak a régiben, hardveres oldalon viszont kicsit aktualizálták az eszközt. A korábbi hárommagos, 1,5 GHz-en üzemelő processzort például egy négymagos, 1,7 GHz elérésére képes modell váltotta, továbbá az eddig 1 Gbps tempót biztosító WAN portot egy 2,5 Gbps sebességű csatlakozóra cserélték. Emellett hátul továbbra is négy GbE és egy USB 3.2 Type-A kapu sorakozik, előbbiek közül ráadásul kettő támogatja a Link Aggregation funkciót, vagyis két kábel egyidejű használatával akár 2 Gbps-os tempót is elérhetünk a router és egy másik eszköz között.


[+]

Hogy pontosan mikortól tudjuk majd megvásárolni a TUF Gaming AX3000 V2-t, azt a gyártó nem közölte, ahogy a várható vételárral kapcsolatos információkat is inkább megtartották maguknak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

Hirdetés