2018. december 11., kedd

Útvonal

Hírek » Videokártya rovat

Vegákat sújtó hibákat javít az új Radeon Software

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A 17.10.3-as eszközillesztő kizárólag a Wolfenstein II: The New Colossus és a Destiny 2 című játékokhoz készült

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a 17.10.3-as verziószámú Radeon Software kiadását, amely igazából két Radeon RX Vega sorozatú VGA-kat érintő hibát javít. Az egyik a Wolfenstein II: The New Colossus alatt okozott stabilitási problémákat, míg a másik a Destiny 2 című alkotás esetében tette nehézzé az egyjátékos mód hatodik küldetésének a teljesítését.

A 17.10.3-as verziójú, Crimson Edition ReLive családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Crimson Edition 17.10.3-as szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.