Hirdetés

Megérkezett a Far Cry 5-höz optimalizált Radeon Software

A 18.3.4-es eszközillesztő két kisebb problémát is javít.

Az AMD elérhetővé tette a 18.3.4-es verziószámú Radeon Software kiadást, amely a Far Cry 5 című játék végleges verziójához készült, így tartalmazza a szükséges profilt hozzá. Az említett programhoz ezt kifejezetten ajánlott telepíteni, ugyanis az AMD Radeon grafikus vezérlőkön nem szabványos shadereket futtat, amelyhez az AGS 5.1.1-es szervizkönyvtárat veszi alapul, többek között ezen keresztül aktiválható a FreeSync 2-höz igazított HDR mód.

Hirdetés

A meghajtó két hibajavítást is kínál, így a Final Fantasy XV fáknál előforduló világítási hibái eltűnnek, illetve a blokkláncra épülő alkalmazások utóbbi időben lelassult teljesítménye is helyreáll a korábbi meghajtókhoz viszonyítva.

A 18.3.4-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.4-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Előzmények

Hirdetés