Hirdetés

Gyorsít az új Final Fantasy játékon a friss Radeon Software

A 18.3.2-es eszközillesztő az egyes szituációkban tapasztalható akadásokat is megszünteti az említett programban.

Hirdetés

Az AMD elérhetővé tette a 18.3.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely a Final Fantasy XV Windows Edition című játékokhoz kínál egy korábbinál frissebb profilt. Ez alapvetően jobb teljesítményt biztosít, aminek a hatását az AMD a Radeon RX Vega 64 és RX 580 VGA-k erejéig ki is mérte. Előbbi hardverrel akár 4, míg utóbbival akár 7 százalékos gyorsulásra lehet számítani az előző Radeon Software Adrenalin Edition meghajtóhoz viszonyítva. Emellett az újabb profil megszünteti a részecskeszimulációknál tapasztalható apróbb akadásokat is.

A 18.3.2-es verziójú, Adrenalin Edition családba sorolt drivercsomag a Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, Vega, illetve Pro Duo szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető. Fontos adalék, hogy bizonyos gyártók nem engedélyezik a notebookokhoz tartozó általános terméktámogatást, így az érintett vállalatok termékeinél magához a gyártóhoz kell fordulni frissítésekért. Hasonló módon kell eljárni a Switchable Graphics technológiát használó Intel processzorral szerelt notebookok esetében is. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin Edition 18.3.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés