Hirdetés

Begyorsítja a legújabb címeket a friss Radeon Software

A 19.10.2-es szoftvercsomagból a szokásos hibajavítások sem hiányoznak.

Az AMD elérhetővé tette a 19.10.2-es verziószámú Radeon Software kiadását, amely biztosítja a megfelelő profilt a Chernobylite korai hozzáférésű kiadásához, valamint a Call of Duty: Modern Warfare és a The Outer Worlds című játékokhoz. Utóbbi két cím esetében rendre akár 18 és 8 százalékos gyorsulásra is lehet számítani az előző meghajtóhoz viszonyítva, amit az AMD egy Radeon RX 5700 XT VGA-val mért ki. Más hardverrel is várható előrelépés, de ezekről a vállalat nem közölt adatokat.

Hirdetés

Az új eszközillesztő hibajavítást is hozott, többek között a League of Legends indítása nem okoz majd pár másodpercig tartó képi zavarokat a kijelzőnél, a Borderlands 3 nem fog lefagyni a beépített benchmark lefuttatása után, vagy a felbontás megváltoztatásakor, a Radeon Chill ki-bekapcsolása nem kreál majd helytelen registry bejegyzést, illetve az USB Type-C interfészen bekötött kijelzőkön is problémamentes lesz a videók lejátszása. Mindezek mellett bizonyos Radeon RX Vega és 5700 sorozatú grafikus vezérlők nem eredményezhetnek többet TDR-t, magas GPU-ra vonatkozó terhelés mellett.

A 19.10.2-es verziójú, frissített Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5500, 5700, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.10.2-es szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés