A Vegákra is kibővíti a Radeon Image Sharpeninget az új Radeon Software

A 19.9.3-as szoftvercsomag a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpointhoz is tartalmazza az optimalizált profilt.

Az AMD elérhetővé tette a 19.9.3-as verziószámú Radeon Software kiadását, amely biztosítja a megfelelő profilt a Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint című játékhoz, illetve kiterjeszti a Radeon Image Sharpening szolgáltatást is, amely mostantól elérhető Radeon RX Vega 56, 64 és Frontier Edition, illetve Radeon VII típusú VGA-kon, méghozzá a DirectX 12 és a Vulkan API-n futó alkalmazások esetében.

Hirdetés

Az új eszközillesztő hibajavítást is hozott, többek között a Sekiro: Shadows Die Twice című játékban előforduló textúrahibákat sikerült korrigálni, illetve a Discord applikáció mostantól stabilan fog futni a Radeon RX 5700 sorozatú VGA-kal szerelt rendszerek, ha a hardveres gyorsítás be van kapcsolva.

A 19.9.3-as verziójú, frissített Adrenalin 2019 családba sorolt drivercsomag a 64 bites Windows 10 és 7 operációs rendszereket támogatja, és a Radeon HD 7000, 8000 (OEM), valamint az R7 és R9 200, 300, Fury, RX 400, 500, 600, Vega, VII, Pro Duo, 5700, illetve Pro WX szériás grafikus kártyákhoz, valamint a GCN-es mobil Radeonokhoz telepíthető, illetve támogatja még a Ryzen, az Athlon, az A-szériás, illetve a régebben megjelent, GCN architektúrára épülő IGP-vel rendelkező egyéb APU-kat is. A notebookokhoz az AMD általános terméktámogatást kínál, vagyis a csomag telepíthető a megfelelő hardverekkel rendelkező mobil gépekre, de az egyedi, specifikus funkciókért nem felelnek, ezekhez továbbra is külön terméktámogatás szükséges az adott rendszer gyártójától. A Windows 7 alatti megbízható működéshez az AMD kiemelten ajánlja, hogy a felhasználó telepítse az operációs rendszerhez tartozó első szervizcsomagot, mely beszerezhető a Microsofttól. A szervizcsomag telepítése nélkül a driver egyes funkcióinak hibátlan működése nem garantált, továbbá bizonyos újabb hardverek vagy konfigurációk esetében csak 64 bites operációs rendszerre érhető el a támogatás.

A Radeon Software Adrenalin 2019 Edition 19.9.3-as szoftvercsomag és a hozzá tartozó dokumentáció letölthető az AMD szerveréről.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés