Programajánló: megint kétnapos lesz a GPU Day 2016

Idén hatodik alkalommal rendezik meg a GPU Workshopot, amely hazánk GPGPU-s közösségének kínál betekintést az iparág jövőjében. Az MTA Wigner GPU-Laborja által rendezett GPU Day 2016 az előző évi rendezvényhez hasonlóan kétnapos lesz, továbbá fontos kiemelni, hogy fókuszt kap az automotive, így az önvezető autókról is esik szó. Az egyik ilyen prezentációt az AdasWorks biztosítja, amely egy Kishontiból kivált automotive piacra specializálódott cég.

Természetesen most is lesznek kiemelt előadások, amelyeket az AMD és a Codeplay biztosít. Előbbi cégtől Dmitry Kozlov a ROCm GPGPU-s csomagra fókuszál, míg Lukasz Migas a Vulkan API-ről fog beszélni a kiemelt figyelmet fordítva a rendszer bekötési modelljére, a renderpass képességre, illetve az erőforrás-korlátozásokra és szinkronizációra. A Codeplay képviseletében Maria Rovatsou tart előadást a SYCL-ről. Speciális, de mégis kiemelt előadásnak számít a GPGPU-k segítségével történő folytonos gravitációs hullámok keresése, amit Dr. Michał Bejger ad elő.


[+]

A GPU Day 2016. június 2-án és 3-án kerül megrendezésre Budapesten a Konkoly-Thege Miklós út 29-33. címen. Az angol nyelvű rendezvényről az alábbi oldalon lehet bővebb tájékoztatást szerezni. A szükséges regisztráció az alábbi oldalon adható le, amíg van szabad hely. Információink szerint ebből már kevés van, így gyorsan kell lecsapni rájuk.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés