Hirdetés

Ötszögletű "mini" kirakatház a G.Skill logójával

A dizájn gyakorta kerül a funkcionalitás fölé a fontossági listán, de ezzel nincs is feltétlenül probléma, ha a helyén tudjuk kezelni.

A G.Skill bemutatott egy ötszögletű, kétkamrás házat, amit Mini-ITX-es alaplapokhoz terveztek, de láthatólag nem az volt az elsődleges szempont, hogy az alkatrészeket a lehető legszűkösebb helyre zsúfolják össze.

[+]

A Z5i egyetlen darab alumíniumból formázott külső vázát 4 mm vastagságú, edzett üvegből készült, zsanérral nyíló (és ívelt) oldalpanelek ölelik körbe, és a beépített deszka hátlapi csatlakozói lefelé néznek. A jobb oldali kamrába 330 mm-es hosszig pakolhatunk háromslotos videokártyát, míg bal felülre az SFX-es tápegység kerül, alá pedig ugye az alaplap. A két 2,5 hüvelykes adattáron kívül egy harmadik, 2,5 vagy 3,5 hüvelykes meghajtót is munkára foghatunk odabenn, hátra pedig egy 280 mm-es radiátort vagy két 140 mm-es ventilátort csavarozhatunk be.

[+]

Felül egy mágnesesen rögzülő porszűrő segédkezik a hardvereink tisztán tartásában, miközben az előlapi I/O szigeten két USB 3.0 és egy USB 3.1 Type-C konnektor talált magának szállást. Persze némi RGB-s pislákolás is feltűnik a talpazat környékén, amelyet a háromtűs, 5 voltos header segítségével címezhetünk. Vételárat egyelőre nem áll módunkban közölni.

Előzmények

Hirdetés