Hirdetés

Phanteks hűtőblokkok jöttek NVIDIA RTX-ekre

Megérkeztek a gyártó vizes megoldásai a legfrissebb GeForce szériához.

A Phanteks Glacier hűtések közeledtéről nemrégiben már írtunk, mostanra azonban kicsit jobban körvonalazódott a kép.


[+]

Tehát az NVIDIA GeFroce RTX 2080, valamint 2080 Ti videókártyakra kínálnak központi beömlésű, teljes méretű, 6 mm vastag nikkelezett réz alapot, melyet egy eloxált krómozott alumínium fedőlap burkol, és a blokkot VITON O-gyűrűk zárják. A rendszerek szerelvényezése lehetővé teszi a karbantartás alatti leeresztés elkerülését. Az akrilüveges borítás szélei fekete, illetve króm színűek lehetnek, a holland urak pedig epilógus gyanánt mellékelik saját PH-NEC pasztájukat is.


[+]

Milyen meglepő (vagy nem), hogy a két hűtő rendelkezik RGB világítással, mely kompatibilis az MSI Mystic Light és ASUS Aura Sync párossal, és akár távolról is vezérelhető egy külön megvásárolható Phanteks Digital RGB Controller nevű eszköz segítségével.


[+]

A duó tagjai között gyakorlatilag csupán némi méretbeli különbség van: míg a Glacier G2080 Founders Edition 124 x 252 x 16,5 mm, 0,7 kg tömeg mellett, addig a G2080Ti-s nagytestvér 124 x 260 x 16,5 mm, miközben 0,8 kg-ot nyom a mérlegen. A garancia időtartama 2 év, és a termékek már előrendelhetők az Overclockers UK-nál, 140 fontos áron.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés