Hirdetés

A Thermaltake is elkapta az RTX AIO lázat

A új Turing architektúra tényleges piacra kerülésével megérkezett a hozzájuk külön vásárolható vizesblokkok első hulláma.

Hirdetés

A Thermaltake 900 grammos, 238,5 x 131,2 x 22,6 mm-es méretekkel megáldott, 4 mm vastag hátlapi takarólemezt viselő jövevénye a tagadhatatlanul tömör Pacific V-RTX 2080 Plus Series Founders Edition RGB nevet kapta, és kompatibilis a GeForce RTX 2080 sima, illetve Ti verziójával egyaránt.


[+]

A CNC mart réz alapú blokk 0,5 mm-es belső lamellastruktúrával rendelkezik, és a hűtőfolyadék közvetlenül a forrongó területek fölött áramlik, az egész szett pedig szerszámok nélkül is felszerelhető.


[+]

Nincs élet az ASUS Aura Sync/GIGABYTE RGB Fusion/MSI Mystic Light Sync/ASRock Polychrome RGB/Razer Chroma kvintettel szinkronizálható, 16,8 millió színű fényorgona nélkül, melynek billentyűit a TT RGB PLUS szoftverrel püfölhetjük, ami támogatja a hangvezérlést a TT AI Voice Control funkció és az Amazon Alexa segítségével.


[+]

A két év garanciával árusított apparátus már előrendelhető a TT Premium weboldalán, és a várható szállítás ideje október elejére tehető világszerte, a multi hivatalos disztribúciós és viszonteladói hálózatán keresztül.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés