IFA 2016: kisebb és olcsóbb UHD Blu-ray lejátszó a Panasonictól

A DMB-UB700 megkapta a cég legújabb képfeldolgozó technológiáját, képes a felskálázásra, és hálózati lejátszóként is használható.

A Panasonic bemutatta legújabb asztali, Ultra HD Blu-ray lemezek kezelésére is képes asztali lejátszóját, a DMP-UB900 kistestvérének szánt DMP-UB700-at. Ez a korábbi modellel ellentétben már nem kapta meg a THX minősítést, és a 7.1 csatornás hangkimenet is hiányzik róla, és egy fokkal kisebb is annál. A cél az volt, hogy, a Magyarországon jelenleg 235 000 forintba kerülő DMP-UB900-nál olcsóbb termékkel álljanak elő, és jelenleg úgy néz ki, hogy 550 eurót (~170 000 forint) kell majd érte fizetni..

Panasonic DMP-UB700
Panasonic DMP-UB700 [+]

Az Ultra HD HDR filmeket tartalmazó Blu-ray lemezek lejátszására képes DMP-UB700 megkapta a cég saját fejlesztésű 4K High Precision Chroma képfeldolgozó processzorát, ami képes kihozni a forrásanyagból a legtöbbet. Nem hiányzik belőle a 4K Direct Chroma Up-scaling funkció sem, amely képes az alacsonyabb részletességű anyagok feljavítására. A készülék biztosítja a WAV, FLAC, MP3, AAC és WMA formátumok mellett a DSD és ALAC szabványok kezelését is. A beépített Wi-Fivel rendelkező DLNA kompatibilis modell képes a hálózat többi elemén található médiaállományok lejátszására is, és módot ad különféle internetes alkalmazások közvetlen elérésére is.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés