Onkyo BASE-V50: a helytakarékos, 2.1 csatornás kompakt hangrendszer

Hirdetés

Az Onkyo egy újabb otthoni audioberendezéssel próbál meg érvényesülni az őszi-karácsonyi piacon. A Base-V50-nel azokat célozták meg, akiknek nincs szükségük komplett házimozi szettre, de azért a tévé hangszóróinál, egy kis dokkolós eszköznél azért többre vágynak.

Onkyo Base-V50
Onkyo Base-V50

A maximális kimeneti teljesítmény 70 watt, amit még megfejel a mélynyomó 60 wattja. A DLNA kompatibilis termékre került egy Ethernet csatoló, és az USB porton keresztül csatlakoztatott Wi-Fi adapter kezelésére is képes. Ez azért fontos, mert lehetőséget ad néhány specifikusan zenei alkalmazás, így például webrádiók vagy a pazar adatbázissal bíró Aupeo! közvetlen elérésére. A központi egység biztosítja a jó minőségű Apple Lossless, FLAC és WAV fájlok lejátszását is. Ezek a vezeték nélküli kapcsolat mellett az USB porton keresztül is eljuttathatóak rá.

Onkyo Base-V50
Onkyo Base-V50

Ezen kívül támogatja többek között az olyan térhatású hangszabványokat, mint a Dolby TrueHD vagy a DTS-HD Master Audio. Megkapta a Audyssey Dynamic EQ-t, amelynek fő feladata, hogy még legalacsonyabb hangerő mellett is tiszta hangokat, dinamikus basszust produkáljon, emellett a modell elméletben képes a virtuális térhatású hangzás megteremtésére is. A távirányítón kívül vezérelhető okostelefonnal is (Android/iOS) egy ingyenesen letölthető alkalmazás segítségével. Bár az Onkyo hivatalos tájékoztatást nem adott ki az árral kapcsolatban, de a japán tech oldalak szerzői szerint körülbelül 900 dollárt kell majd érte fizetni.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés