Az Onkyo is felugrott az AirPlay expresszre

Nem újdonság már, hogy az Apple termékek sikeréből számos más gyártó is ki kívánja venni a részét. A különféle dokkolós eszközök áradata után mostanában egyre több olyan termék is megjelenik, amely kompatibilis az amerikai cég saját vezeték nélküli adatátviteli technológiájával, az AirPlay-jel.

Onkyo ABX-N300
Onkyo ABX-N300

Ezek között a különféle hangrendszerek dominálnak, és most, nagyjából az iPhone 5 debütálásával párhuzamosan az Onkyo is bejelentette, hogy piacra dobják első ilyen jellegű, otthoni használatra szánt audioeszközüket. A hasonló modellek többségénél az ABX-N300 egy fokkal komolyabban néz ki, leginkább egy mini soundbarra hasonlít. Természetesen található rajta dokkoló modul is, amely az iPodok és iPhone-ok fogadására képes, miközben azok akkumulátorát is tölti.

Onkyo ABX-N300
Onkyo ABX-N300

A termékbe két tízwattos Full Range hangsugárzó került, ami a nappaliba vagy hálószobába tökéletesen elég. A modell a neten keresztül közvetlenül is képes elérni a vTuner nevű, webrádiókat tömörítő alkalmazást. A 2,6 kilogrammos, maximum 38 wattot fogyasztó ABX-N300 mellé jár egy külön távirányító, de természetesen egy ingyenes applikáció segítségével telefonról vagy tabletről is vezérelhető. Ára várhatóan 515 dollár körül alakul majd.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés