Hirdetés

JVC NX-NT70: dizájnos, sokoldalú otthoni hangrendszer

Hirdetés

A JVC-Kenwood konszern bejelentette, hogy a nyár folyamán egy újabb termékkel bővíti mára már meglehetősen nagyra hízott otthoni audió rendszerekből álló flottáját. A hagyományos sztereo tornyokkal ellentétben itt a hangfalakat egybe építették a központi egységgel.

JVC NX-NT70
JVC NX-NT70

Optikai meghajtója a gyári lemezek mellett elboldogul az írt és újraírt korongokkal is, még akkor is, ha azok MP3 vagy WMA kódolású zeneszámokat tartalmaznak. A tömörített fájlok egyébként az USB porton keresztül csatlakoztatott pendrive-on vagy merevlemezen is pihenhetnek, a megszólaltatásuk akkor is biztosított. Sőt arra is mód nyílik, hogy a CD-n található számokból konvertált állományokat készítsen, és ezeket a rendszerhez illesztett háttértárolókra mentse. DLNA kompatibilis és AirPlay támogatású termékről van szó, azaz a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül is képes a dalok fogadására.

A beépített Wi-Fi-nek köszönhetően a különféle webrádiók közvetlen elérése is biztosított. A trendeknek megfelelően került rá egy dokkoló modul is, ami a különféle Apple termékek fogadására alkalmas. Az augusztus végén a boltokba kerülő termék 47 cm széles, 8 cm mély, és 19 cm magas, tömege 2,7 kilogramm. Az ára a pletykák szerint 500 dollár körül alakul majd, de ezt azért ne vegyük készpénznek, hiszen a JVC ilyen irányú hivatalos információkkal egyelőre nem szolgált.

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • JVC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés