Hirdetés

Yamaha YHT-697BL: 4K és 3D kompatibilis 5.1-es kompakt házimozi szett

Hirdetés

A kompakt házimozi rendszerek 8-10 évvel ezelőtti fénykora már a múlté, de azért még mindig vannak gyártók, amelyek látnak fantáziát e termékcsoportban. Ilyen például a Yamaha is, amely egy új készülékkel bővíti ilyen típusú készülékei sorát. Az 5.1 csatornás YHT-697BL dizájnjában, legalábbis ami a frontsugárzókat illeti, erőteljesen hajaz a 4-5 évvel ezelőtti, divatosnak számító készülékekre.

Yamaha YHT-697BL
Yamaha YHT-697BL

Bár a Yamaha készüléke biztosítja a 3D audiovizuális és a 4K felbontású anyagok kezelését, a felskálázásra viszont nem képes. A különféle médiaállományok az USB porton vagy vezeték nélküli kapcsolaton (DLNA és Apple Airplay kompatibilis) keresztül juttathatóak el rá. Rendelkezik beépített Wi-Fi-vel és Ethernet csatlakozóval, így a különféle online rádiók elérésére is módot ad.

A saját távirányítóján kívül elboldogul más Yamaha termékek távvezérlőjével is. Ezenkívül az ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével irányítható okostelefonokról, valamint tabeletekről is. A modell természetesen képes a legelterjedtebb térhatású szabványok (így pl. Dolby TrueHD, DTS-HD Master Audio, Dolgy Digitall Plus, DTS-HD High Resolution Audio) kezelésére. Ellátták a YPAO féle kalibrációs rendszerrel, amely segít a szoba egy pontjába fókuszálni a legjobb minőségű hangzást. A SCENE funkcióban több előre beprogramozott hangmód kapott helyet, amivel a felhasználó az aktuális tartalom típusához optimalizálhatja a megszólalást.

A 100 wattos mélynyomóval megtámogatott készülék ára a cég közleménye szerint 750 dollár körül alakul majd.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés