Hirdetés

Edifier E10 Exclaim sztereó hangrendszer szokatlan dizájnnal

Hirdetés

A számítógépekhez készült egyszerűbb hangfalpárok néhány extravagáns kivételt leszámítva általában nem túl fantáziadúsak, már ami a megjelenésüket illeti, de azért időről-időre felbukkan pár érdekesebb darab. Ezúttal az Edifier szállította az újabb adagot E10 Exclaim sztereó hangrendszerével. A 2.0-s szett egyszerre szögletes és gömbölyű, úgy fest, mintha két különböző koncepció egy „szerencsés” balesetben összeütközött volna.


[+]

A hosszúkás dobozban két 40 mm-es (1,5”) hangszóró és egy passzív membrán sorakozik, ezek felelősek a közép és magas tartományú hangok megszólaltatásáért. A mélyebb régió nélkül persze nem lehet teljes az élmény, itt jön a képbe a gömbszerű talp, amelyben egy 82 mm-es (3”) „mélynyomó” lakik, vele átellenben egy hasonló méretű passzív membrán rezeg.


[+]

Mindkét hangfalban különálló erősítő teljesít szolgálatot, valamint DSP és DRC (Dynamic Range Control) technológiákkal is kombinálták a részleget, így maximum 36 wattot lehet kicsikarni a furcsa szerzetből. Egyetlen 3,5 mm-es jack bemenettel rendelkezik, ehhez természetesen összekötő kábelt is mellékelnek, így számítógéppel, tévével, telefonnal és lényegében bármilyen analóg kimenetű eszközzel használható. A bekapcsoló és hangerőszabályozó gombok az egyik egység oldalában lapulnak.


[+]

Az Edifier E10 Exclaim sztereó hangrendszer a napokban válik elérhetővé, vételára 99 dollár.


[+]

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés