Újabb 9.2 csatornás, 4K felskálázásra képes AV erősítő az Onkyotól

Az idei évben megszaporodtak a 9.2 csatornás házimozi erősítők, és a prímet ezen a vonalon többek között az Onkyo viszi. A cég kínálatában már eddig is jó néhány ilyen jellegű termék kapott helyet, és most egy további darabbal bővítik a flottát.

Onkyo DTR-70.4
Onkyo DTR-70.4

Az Integra családba tartozó DTR-70.4 csatornánként 180 wattos teljesítmény leadására képes. Természetesen támogatja az összes fontos térhatású hangszabványt, így például a Dolby Pro Logic IIz-t, a DTS HD Master Audiót és Express Decodingot, a DTS Neo:X-t vagy épp a Audyssey DSX-t. A hagyományos audiofájlok mellett képes a DSD, FLAC, WAV, OGG és AAC állományok közvetlen kezelésére. A DLNA 1.5 kompatibilis termék támogatja az Apple Lossless vezeték nélküli adatátviteli kapcsolat megteremtését, és az USB porton keresztül csatlakoztatható hozzá a cég saját Apple dokkolója is.

Onkyo DTR-70.4
Onkyo DTR-70.4

A THX Ultra2 Plus tanúsítvánnyal bíró erősítő más Onkyo modellekhez hasonlóan megkapta az Audyssey MultEQ XT32 kalibrációs technológiáját. Ez egy külső mikrofon segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználó a helység egy adott pontjába koncentrálja a legjobb minőségű hangzást. Szintén nem jelent már újdonságot az integrált Marvell Qdeo képfeldolgozó technológia sem, amely biztosítja az SD tartalmak feljavítását. Ezzel egyébként akár 4K, azaz  3840x2160 képpont felbontású videók is létrehozhatóak. A körülbelül 25 kilogramm súlyú termék kezelését egy saját grafikus kezelőfelület segíti elő. Az ára 2800 dollár körül alakul.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Onkyo

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés