Hirdetés

Nyárra várható a Lenovo új, vezeték nélküli gamer egere

A Legion termékcsaládot erősítő periféria háromféle kapcsolati módot kínál, és szerencsére a világítását sem vitték túlzásba.

A Lenovo rengeteg, IT-hoz köthető újdonsággal készült az MWC-re, az újdonságok legkisebb tagja pedig nem csak a gyártó standján, de úgy általában saját kategóriájában sem számít nehézfiúnak. A 72 grammos, Legion M600s névre keresztelt, játékosoknak szánt egér 121,77 x 61,37 x 38,3 milliméteres területet foglal el a felhasználó asztalából, és csak akkor vagyunk rákényszerítve a jobbkezes használatra, ha igénybe kívánjuk venni a két, bal oldalon elhelyezett funkciógombot, kialakítását tekintve ugyanis egy szimmetrikus dizájnnal megáldott eszközről beszélünk.


[+]

A teflon talpakon suhanó egér belső komponenseit tekintve csak az optikai érzékelő típusát tudjuk biztosan, mely az Endgame Gear XM1r tesztünkben már megismert tulajdonságokkal rendelkező, PixArt gyártmányú, 19 000 DPI felbontású, PAW 3370 jelölésű modell.


[+]

A kapcsolódás módját tekintve egy elsősorban vezeték nélküli használatra tervezett beviteli eszközzel van dolgunk, melyet 2,4 GHz-es vevőegységgel, illetve Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül is összeköthetünk számítógépünkkel, de ha váratlanul, meccs közben merülne le a 380 milliamperórás beépített akkumulátor, a mellékelt 1,8 méter hosszú USB Type-C – Type-A vezetékkel tovább használhatjuk az egyébként igen visszafogott dizájnnal rendelkező egerünket. Érdekesség, hogy a 70 óra üzemidőre képes akkut nem csak vezetékkel, de vezeték nélküli módon, Qi technológiával is feltölthetjük, és attól sem kell félnünk, hogy a rengeteg RGB LED ismét hamar lemeríti majd új szerzeményünket, hiszen színes fényforrásokkal kizárólag a Legion logó mögött találkozhatunk.


[+]

A Lenovo Legion M600s a sajtóközlemény szerint júliusban kerül majd a boltok polcaira, vásárláskor pedig 99,99 eurót kell majd fizetnünk érte.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés