Hirdetés

Jubileumi, nem kétpálcás wireless egér a Genesistől

A friss modell a márkánál megszokottaktól eltérően felső polcos alkatrészekből építkezik, és az árával sem szálltak el túlságosan.

A Genesis már egy jó ideje a piacon van, és a vállalat fennállásának 10. évfordulóját egy 1000 darabos példányszámban készülő vezetékmentes egérrel, a hatgombos Zircon X-szel ünneplik meg.


[+]

A 118 mm hosszú, 61 mm széles és 39 mm magas, szimmetrikus rágcsáló 72 grammot nyom a mérlegen, és belsejében egy csúcskategóriás, 50-től 19 000 cpi-ig skálázódó, 400 ips-os/50 g-s PixArt PAW 3370 szenzor dolgozik, a fő klikkjei alatt pedig a jelenlegi slágerkapcsolók, azaz Kailh GM 8.0-k nyertek elhelyezést.

[+]

A nagyjából 80 órás használati idővel kecsegtető, 580 mAh-s akkumulátor töltése az 1,8 méteres Type-C/Type-A kábellel történik, míg a hateffektes PRISMO RGB világítás a görgőről, a tenyértámasz alól és a far alulsó pereme mentén futó fénycsíkról köszön ránk vissza. Ha már szóba került a tenyértámasz, mindenképp említést érdemel, hogy ebből kettő jár a termékhez; az egyik a mostanában divatos nokedliszaggató dizájn elkötelezett híve, a másik meg lyukacsok nélkül érkezik.

[+]

A hason egy háromállású reteszkapcsoló állomásozik a képekről vaskosnak látszó teflon talpak szomszédságában, amivel magát a kurzorkergetőt, illetve annak fényeit tudjuk ki-/bekapcsolni. Ez kicsit a Plug and Play világa felé tolja el az eszközt, de persze akad hozzá letölthető szoftver is, és az abban megejtett machinálásunk eredménye a belső memóriába menthető.


[+]

A 60 euróra árazott periféria dobozából a másodlagos tenyértámaszon kívül egy extra szett tappancs, egy USB adapter, és egy grip tape készlet hullik az ölünkbe.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés