Az SPC Gear LIX egerek megszabadultak a farkuktól

Ha az elődök nómenklatúrájából indulunk ki, az LXIX név találóbb lett volna a újoncoknak.

A SilentiumPC játékos almárkájaként ténykedő SPC Gear két új, hatgombos vezeték nélküli egérről rántotta le a leplet, amelyek két, már piacon lévő modell zsinortalan verzióiként mutatkoznak be; üdvözöljük köreinkben a 69 grammos LIX és LIX Plus Wirelesst! A friss páros szimmetrikus, de jobbkezeseket előnyben részesítő formája, illetve fizikai kiterjedés (126 x 65,7 x 38,5 mm) változatlan marad, de a belbecsük értelemszerűen módosult némileg.

SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless SPC Gear LIX Wireless [+]

A LIX Wirelessben egy 16 000 cpi-ig skálázódó PixArt PAW 3335 szenzor és Kailh GM 4.0 kapcsolók vannak, míg "pluszos" bátyját 19 000 cpi-ig hergelhető PixArt PAW 3370 érzékelővel, illetve Kailh GM 8.0 switch-ekkel szerelték fel a tervezők.

SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless SPC Gear LIX Plus Wireless [+]

A normától eltérő, alapértelmezett cpi-lépcsőket mindkét típus esetében 400, 800, 1000, 1500, 2000 és 3000 cpi-re lőtték be, miközben az állítható LoD (1 vagy 2 mm), az 1,8 méteres Type-C/Tpye-A-s parakábel, a cpi-deviációt csökkentő szenzorgyűrűvel kiegészített PTFE papucsok (amik láthatólag nem a virgin grade fajtából származnak, hiszen azokat nem festik), a 2,4 GHz-es dongle számára alul kialakított, mágneses rekesz, továbbá a görgőről, a tenyértámasz alól, valamint a far alsó peremének mentén pislákoló ARGB fények mind-mind közös nevezők.

[+]

Érdekes módon a gyártó nem tér ki az akkumulátorok kapacitására, azt viszont megjegyzi, hogy 25 százalékos töltöttségnél a görgő pirosan kezd villogni. A kurzorkergetők 50 és 60 eurós árakon debütálnak a boltok polcain, 2 éves garanciával, egy extra szett tappanccsal, továbbá egy SPC Gear matricával kísérve.

Előzmények

Hirdetés