A Labo koncepciójával hozza el a VR-t a Nintendo

A Switch a pletykáknak megfelelően tényleg nevez a virtuális valóságba, ráadásul eléggé egyedi módon.

Hirdetés

Nagyjából két hete írtunk arról, hogy közeledhet a Nintendo Switch VR támogatása. Erről mostantól tényként lehet beszélni, ugyanis a japán cég bejelentette a Toycon #4 VR Kit nevű csomagot, amely gyakorlatilag a Labo koncepciójára építkezik.


[+]

A Switch tehát gyakorlatilag kap egy olyan csomagot, ami lényegében a karton segítségével helyezi a virtuális valóságba az élményt. A 80 dolláros teljes szett áll magából a headsetből, illetve ehhez még további öt kiegészítő jár (Blaster, Camera, Bird, Elephant és Wind Pedal). Ugyanakkor lesz egy 40 dolláros szimpla kezdőcsomag is, ami csak a headsethez szükséges kartont tartalmazza a Blaster kiegészítő mellett, a Camera és Elephant, illetve a Bird és Wind Pedal párosítás pedig megvásárolható utólag, méghozzá 20-20 dollárért.


[+]

Magát a headsetet egyébként nem lehet a fejhez kötni, szimplán oda kell tartani a szemünk elé, és a vezérlőpadok segítségével történik az irányítás is. A Nintendo a szoftverekről még nem beszélt, de április 12-én úgyis kiderül minden.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés