Hirdetés

Multiplatformos kompakt gamepadet villantott a GameSir

A madzagmentes, megfizethető árú újdonságot elsősorban Nintendo Switch-hez ajánlják, de a PC vagy a különböző mobileszközök sem rekedtek a körön kívül.

Hirdetés

A játékosoknak szánt perifériákban utazó GameSir bemutatta a korábbi, vezeték nélküli T4 kontrollerének kompaktabb (és könnyebb; 156 grammos) variánsát, ami stílszerűen a T4 Mini nevet kapta. Az 5.0-s Bluetooth interfésszel kommunikáló, 143 mm széles és 53 mm magas ketyere aszimmetrikus elrendezésben tálalja a két analóg kart, és hattengelyes giroszkóp, plusz két rezgőmotor dolgozik benne.


[+]

A gombok száma 8+5, és persze a négyirányú D-pad sem hiányzik, továbbá akad négyállású turbó funkció is (manual turbo, auto turbo, turbo cancel of seperate keys és turbo cance of all keys), amivel a fürge gombtuszkolást igénylő manőverek kivitelezését könnyíthetjük meg.


[+]

A beépített, 600 mAh-s akkumulátor durván 10 órás használati időt prognosztizál 3 órás töltési procedúráért cserébe. Persze némi kikapcsolható RGB világítás ugyancsak került a receptbe, ami 9 színnel és három effekttel (statikus, 8 színű lélegző, szivárvány lélegző) igyekszik feldobni kicsit az éjszakába nyúló játék szeánszokat.


[+]

A gamepad nem csupán számítógépünkkel, de androidos vagy iOS-es okostelefonunkkal/tabletünkkel, illetve Nintendo Switch-ünkkel egyaránt összepárosítható, és automatikusan alvó üzemmódba kapcsol, ha a japán vállalat konzoljának képernyője elsötétül – azt viszont érdemes észben tartani, hogy PC-vel nem csak a telepek tankolásakor szorulunk a mellékelt Type-C/Type-A kábel segítségére. A napokban debütáló, AliExpressen árusított termék első 500 vásárlója egy ajándék hordszütyőt kap a 36 dollárról szóló számla mellé.

Hirdetés

Előzmények

Hirdetés