2019. április 22., hétfő

Útvonal

Hírek » Ház/Táp rovat

Meglepetés: nem olcsó a Lian Li hatalmas új háza

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Elkészült a Lian Li az O széria új csúcsmodelljével, a PC-O11 kétkamrás házzal, ami ideális platform lehet, ha például többkörös vízhűtéssel rendelkező gépet építenénk.

Hirdetés

A Lian Li eddig sem éppen olcsó házairól volt ismert, és ezen a PC-O11 sem fog változtatni, a hatalmas, az O széria csúcsán álló új modell ugyanis 300 dolláros árral nyitott a boltokban. Maga a ház az O családban megszokott, kétkamrás kialakítást kapta meg, de a méretek miatt arányaiban inkább egy miditoronyra emlékeztet, mint kockára. A hatalmas belső tér egyik felébe könnyen beépíthető egy normál ATX tápegység és két eltávolítható egységben összesen hat meghajtó (4 2,5/3,5”-es és 2 2,5”-es). Akinek ennyi nem lenne elég, a házon található ventilátorhelyek bármelyike képes további 2,5”-es meghajtókat fogadni.

Lian Li PC-O11 Lian Li PC-O11
Lian Li PC-O11 [+]

A másik kamrába E-ATX méretig lehet alaplapot és rendszert összerakni, itt a VGA kártya maximális hossza 430 mm lehet, míg 360 mm-es radiátorok számára két hely áll rendelkezésre alapból, ezenfelül egy 240 mm-es példány is beszerelhető, de ha használjuk a mellékelt keretet, akkor előre egy harmadik 360 mm-es radiátor is elhelyezhető. A házhoz megvásárolható egy opcionális kiegészítő is, ami lehetővé teszi, hogy két duplafoglalatos grafikus kártyát kiemelve, 90 fokban elfordítva is beépíthessünk, látványosabbá téve az edzett üvegen keresztül elénk táruló rendszert.

 

Lian Li PC-O11
Lian Li PC-O11 [+]

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.