Hirdetés

Új taggal bővült a SteelSeries Arctis headsetek családfája

A vezetékmentes újdonság megtarotta a termékfamíliára jellemző tulajdonságok zömét, és 20 órás használati időt ígér.

A játékosoknak szánt perifériáiról elhíresült SteelSeries bemutatta legújabb Arctis szériás headsetjét, a PC és PlayStation tulajdonosok számára készített, 12 méteres hatótávval megáldott Arctis 9 Wireless modellt. A géphez való kapcsolódás elsősorban 2,4 GHz-es rádiófrekvencia közvetítésében valósul meg, de az Arctis 9X vagy az Arctis Pro Wireless mintájára az ezzel párhuzamosan működtethető, 4.1-es Bluetooth is az egyszeri vásárló rendelkezésére áll, így nem leszünk fejhallgatónkkal egyetlen hangforráshoz kötve, hiszen az online/offline puffogtatás közben mobileszközeinkről nyugodtan mehetnek a hívások, a VoIP chat, netán a kedvenc zenénk, egy töltéssel akár 20 órán keresztül.

Hirdetés

(forrás: SteelSeries) [+]

A ketyere 40 mm-es neodymium drivereket kapott, és a végletekig elcsépelt 20-20 000 Hz-es frekvenciatartományban operál, 98 dBSPL-es érzékenység és 32 Ohmos impedancia mellett, miközben a fejpánt felső részének anyaga acél.


(forrás: SteelSeries) [+]

A kihúzható, 2200 Ohmos, 100-tól 6500 Hz-ig ténykedő, zajszűrős mikrofon kiérdemelte a Discord plecsnijét, a bal oldali fülpárnának otthont adó burkolati elemen pedig megtalálhatók a kategóriában megszokott vezérlőgombok, illetve a hangerőt szabályozó tekerőkapcsoló. Amennyiben a mellékelt USB-s töltőkábellel dokkolt módban használjuk a DTS Headphone:X v2.0 térhangzásra képes headsetet, a Nintendo Switch szintén a támogatott platformok között szerepel.

Az Arctis 9 Wireless megvásárolható státuszban leledzik; már csak 200 eurótól kell érzelmes búcsút vennünk, ha az arzenálunkban szeretnénk tudni a drágát.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés