Vezeték nélküli töltést is tud a Marshall Major IV

A britek új vezeték nélküli fejhallgatója az új töltési technológia mellett nagyobb akkumulátort is kapott.

Hirdetés

A leginkább a gitárosok körében ismert, Egyesült Királyságbeli székhellyel rendelkező Marshall piacra dobta legújabb, vezeték nélküli fejhallgatóját, a Major IV-et. A 165 grammos eszköz legnagyobb újítása az elődmodellhez képest a 30 helyett 80 órás üzemidőt biztosítani képes beépített akkumulátor, illetve a vezeték nélküli töltés lehetősége. Utóbbi pontos szabványára nem tér ki a termékoldal, ám mivel a gyártó csak egy USB Type-C töltőkábelt mellékel a dobozban, töltőpadot nem, így gyanítjuk, hogy a töltés bármilyen Qi paddal elvégezhető.


[+]

Az érdes fekete burkolattal és aranyszínű betétekkel, illetve kezelőszervekkel ellátott headset összecsukható kialakítást kapott, a korábbinál puhább fülpárnák mögött pedig 40 mm átmérőjű, dinamikus driverek dolgoznak. A hangszórók specifikációikat tekintve (20-20 000 Hz közötti frekvenciatartomány, 99 dB-es maximális hangerő, 32 ohmos ellenállás) átlagosnak tekinthetőek, és persze a marketinganyag szerint minden tartományban tökéletes élményben részesülünk majd, ki se akarjuk majd kapcsolni a zenét – de természetesen nem ítélkezünk, amíg nem próbáltuk.


[+]

A fejhallgató egyébként Bluetooth 5.0 kapcsolaton keresztül csatlakoztatható okostelefonunkhoz, vagy egyéb kütyüinkhez, de lemerülés esetén sincs baj, hiszen a dobozban lévő jack kábellel kikapcsolt állapotban is tovább hallgathatjuk zenéinket. A vezeték két fejhallgató összekötésére is használható, hiszen a Major IV képes a Bluetooth interfészen érkező hang továbbítására jacken keresztül – remélhetőleg ez a funkció bármilyen más gyártmányú fejhallgatóval működik.


[+]

A Marshall Major IV már előrendelhető 150 dolláros áron, a rendelések teljesítését a cég október 14-én kezdi meg.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés