Cyberpunk 2077 headset a SteelSeriestől

Illetve nem is egy: a CD Project Reddel való együttműködés eredménye egy fejhallgató-páros lett.

Összefogott a SteelSeries és a CD Project Red, hogy Cyberpunk 2077 megjelenése előtt már piacon lehessen az új RPG-re vágyók számára készülő headsetcsalád, amely az Arctis 1 Wireless két különböző változatából áll.


[+]

A páros egyik tagja a Johnny Silverhand Edition névre hallgat, és kifejezetten az Xbox One-hoz készült. Dobozában az USB Type-C adapter mellett egy vezeték nélküli adapter is helyet kapott, úgyhogy tulajdonképpen minden fontos platformhoz csatlakoztatható akár kábelek nélkül is. Ekkor használhatunk Bluetooth vagy dedikált 2,4 GHz-es kapcsolatot, az ezeken érkező jelek pedig 40 mm-es neodímium mágnesekkel szerelt meghajtók segítségével jutnak füleinkbe.


[+]

A másik headset a Netrunner Edition – az eltérő grafikán túl ebből hiányzik a vezeték nélküli adapter, úgyhogy marad az USB vagy az analóg port.


[+]

A headsetek mellé több kiegészítő csomag is érkezik, Araska, Militech és Kang Tao Arctis Pro Accessory Pack néven. Mindegyik az Arctis Pro headsetekkel kompatibilis, és feldobhatjuk velük a fejpánt és a kagylók kinézetét.

A SteelSeriestől egyébként nem áll távol a játékokhoz passzoló kiegészítők gyártása, körülbelül másfél éve a PUBG, előtte pedig a Dota2-vel tették meg ugyanezt. A mostani Cyberpunk 2077 kiadások esetében 110 fontos árra számíthatunk, míg a kiegészítő csomag 40 fontba kerülhet majd.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés