Új gaming headset gördült le a Gigabyte gyártósorairól

A 7.1-es virtuális térhangzásra képes megoldásnak némi szoftveres hátországa is akad.

A Gigabyte egy új, játékosoknak szánt headsettel bővítette kínálatát, ami az Aorus H1 nevet kapta. Ahogy azt már bevezetőnkben említettük, az 50 mm-es sugárzókkal szerelt periféria támogatja a 7.1-es virtuális térhangzást, illetve a végletekig elcsépelt, 20-tól 20 000 Hz-ig nyújtózkodó frekvenciatartományban érzi magát otthonosan, 32 ohmos impedancia és 112 dB-es érzékenység kíséretében. A lélegző fülpárnák bevonata bőr, a flexibilis szár végén csücsülő, aktív zajszűrős mikrofon a 100 és 10 000 Hz közti hangokat tudja rögzíteni, miközben érzékenysége és impedanciája 42 dB, illetve 2200 ohm.


[+]

A hangerőt, a mikrofon némítását, a fényorgonát, valamint a környezeti zajok szűrését szabályozó gombok a 2,2 méter hosszúságú, USB csatlakozóban végződő kábelen található egységre kerültek. A hangszóróházakon felpislákol némi (effektekkel megtámogatott) RGB világítás is, és a gyártó oldaláról letölthető applikáció birtokában nem csak egy equalizerrel leszünk gazdagabbak, de az eszköz egyéb beállításaival ugyancsak eljátszadozhatunk.

[+]

A rugalmas pánttal érkező, PC-vel és konzolokkal egyaránt használható, 290 grammos fejhallgató vételárát egyelőre nem tudni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés