Hirdetés

Mattfekete miditornyok áradata

Régen jelentkezett új termékekkel a NOX Xtreme, de hallgatását megtörve végre bejelentette új számítógépházát, a 470 x 433 x 190 mm-es méretű NX-2-t. A kívül-belül fekete torony előlapját két piros LED-del világító motívum díszíti. A ház elejét teljes egészében fémrács borítja, a szellőzésért pedig a hátsó 120 mm-es ventilátor felel, továbbá négy helyre illeszthetők az opcionális légkavarók. Ezek közül az elölre szerelhető 120, a két oldalsó 80 vagy 120, míg a felső 120 vagy 140 mm-es lehet. A tervezők a folyadékhűtéses rendszerek csövei számára is kialakították a megfelelő nyílásokat.

NOX Xtreme NX-2
NOX Xtreme NX-2

A tápegység alul helyezkedik el, az alaplapok közül pedig az ATX és a microATX szabványúak támogatottak, ennek megfelelően hét bővítőhely áll a kártyák rendelkezésére. Elöl négy darab 5,25”-es fiók áll, a 3,5”-es meghajtókat pedig kívül egy, míg belül további öt hely várja. A NOX háza Európában 40 eurós árcédula mellett debütált.

NOX Xtreme NX-2
NOX Xtreme NX-2

A Lian Li jó szokásához híven újabb házakat mutatott be. A három, alumíniumból készült torony fekete színben pompázik. A PC–60FNWX és a PC–7FNWX méretei megegyeznek, azaz a 210 x 490 mm-es alapterületükhöz 470 mm-es magasság társul, tömegük pedig 5,5 kg. Ahogy a képeken is látszik, a két modell közt csupán az előlapok kinézetében van különbség. A termékek előlapján öt darab 5,25”-es fiók található, oldalt pedig hatalmas plexiablak enged betekintést a gépház belsejébe. Az I/O panel felül található, és a hang ki- és bemenet mellett eSATA, valamint 3.0-s USB portokkal szolgál. A komponensek természetesen szerszám nélkül szerelhetőek, a hűtésükről pedig hátul egy 120 mm-es, elöl pedig egy kék LED-es 140 mm-es ventilátor gondoskodik. A két ház 200 dolláros áron vásárolható meg.

Lian Li PC–60FNWX és PC–7FNWX [+]
Lian Li PC–60FNWX és PC–7FNWX [+]

A harmadik fémláda a PC–8NWX jelzést viseli, és kicsit kisebb, 210 x 450 x 490 mm-es méretű. Ez a modell négy darab 5,25”-es bővítőhellyel van csak felszerelve. Az I/O panel az előlapra került, és szokás szerint eSATA, USB és jack csatlakozókat kínál. A szerelés szerszámok nélkül is megoldható, a hűtést pedig egy-egy 120 mm-es szélkavaró intézi, amik elöl és hátul kaptak helyet. A PC-8NWX 170 dollárba kerül.

Lian Li PC–8FNWX [+]
Lian Li PC–8FNWX [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés