Hirdetés

Különleges Lian Li alumínium miditorony közeleg

A Lian Li nevet hallva sokaknak már rögtön beugorhat az érdekes, egyedi megoldásairól ismert távol-keleti cég. A különleges házakat gyártó Lian Li ezúttal is egy fura szerkezettel rukkolt elő, hiszen leleplezte a PC-X900 névre keresztelt miditornyát. A főleg gémereknek kifejlesztett fémdoboz 230 mm széles, 598 mm magas és 388 mm hosszúságú, a tömege pedig 8,22 kg.

Lian Li PC-X900 kívül-belül alumínium [+]
Lian Li PC-X900 kívül-belül alumínium [+]

A váz és a borítás is alumíniumból készült, az utóbbi ráadásul szálcsiszolt, anodizált felületet kapott. Elöl három darab 5,25 colos fiókot találunk, belül pedig néhány további 3,5”-es bővítőhely áll a felhasználó rendelkezésére. A ház tetején fellelhető kivezetések közt tiszteletét teszi az eSATA aljzat, a hangkimenet és a mikrofonbemeneteket, illetve négy darab 3.0-s USB csatlakozó. A termék egyébként szerszámok nélkül is szerelhető.

Lian Li PC-X900 két részre osztva [+]
Lian Li PC-X900 két részre osztva [+]

A házban összesen öt darab 120 mm-es ventilátor gondoskodik a megfelelő hűtésről, amiből kettő hátul, három pedig elöl kapott helyet. A torony különleges kialakítása két zónára osztja a belső teret, ami jobban elválasztja a komponenseket. A PC-X900 az alap fekete és ezüst festésen kívül pirosban is kapható lesz, bár az utóbbi változatért 499 dollárt kell majd fizetni, szemben a másik kettő 439 dolláros árcédulával. A Lian Li házak szállítása a hónap végén kezdődik meg.

Lian Li PC-X900 három színben [+]
Lian Li PC-X900 három színben [+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés