Hirdetés

Közeleg az Antec sötét flottája

A következő hónapban jelenik meg az Antec Dark Fleet névre hallgató, gémereknek szánt házcsaládja, ami első körben négy új terméket tartalmaz. Ezek közül a DF-85 a legnagyobb, ami egy teljes méretű toronyház, míg a DF-10, DF-30 és DF-35 jelzésű modellek miditornyok. A fémládák tervezésénél elsősorban a jó szellőzést tartották szem előtt, de a könnyű szerelhetőség és a tágas belső tér kialakítása is fontos szempont volt. A friss termékek a Fleet Release-zel és a Fleet-Swappal is el lesznek látva. Az előbbi egy moduláris rendszert takar, melynek segítségével a merevlemezek és a ventilátorok könnyen hozzáférhető formában és gyorsan cserélhetőek. Az utóbbi a hot-swapos SATA fiókokat jelenti, ami a háttértárak használatát könnyíti meg.

Antec Dark Fleet házak
Antec Dark Fleet házak

Az Antec házai három ventilátorral érkeznek, ezek közül hátul és felül egy-egy 140 mm-es TwoCool típusút találunk, az előlapon pedig egy 120 mm-es megoldás kapott helyet. Ezeket könnyen tisztítható porvédő szivacsok borítják. A tápegység a gépház aljába szerelhető, az I/O panel pedig az előlap tetején ékeskedik.

Antec DF-35
Antec DF-35

A DF-85 és a DF-35 még egy hasznos kiegészítővel van felszerelve, ami egy 2,5”-es meghajtókat fogadó SATA fiók a házak tetején. Az előbb említett Dark Fleet termékeknek négy, illetve két darab 3,5”-es Fleet-Swap fiókja van, sőt DF-85 megoldása zárható is. Az újdonságok három év garanciával kerülnek forgalomba, egyelőre ismeretlen áron, de valószínűleg a Computexen több részletet ismertet a gyártó.

Antec DF-85
Antec DF-85

  • Kapcsolódó cégek:
  • Antec

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés