Hirdetés

2018. november 15., csütörtök

Logitech K310 ellenálló, mosható billentyűzet

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

Folyadékok közelsége nem igazán zavarja, mosószerrel és szivaccsal könnyen tisztán tartható.

Hirdetés

A ma kapható billentyűzetek jelentős része „kakaóbiztos”, ami annyit tesz, hogy a véletlenül rálöttyent folyadék az alsó lyukakon kifolyik, és ha szerencsénk van, akkor kiszárítás után hibátlanul használhatjuk tovább. Erre egy fél pohár víz esetében jó esély van, azonban egy cukros, esetleg sűrűbb anyag esetén már könnyen lehetséges, hogy a baleset folytán több gomb működésképtelenné vagy nehezen leüthetővé válik.


[+]

A Logitech legújabb, K310 jelzésű billentyűzetével viszont nem kell tartani semmilyen szerencsétlenségtől, ugyanis nem jön zavarba semmilyen szennyeződéstől vagy folyadéktól, sőt, egyenesen a folyó víz alatt mosható, vagy akár 30 cm-es vízben is áztatható. A gyártó csupán azt emeli ki, hogy lévén kábeles eszköz, az USB csatlakozót azért tartsuk szárazon, biztos ami biztos. A gombok feliratai lézergravírozással kerültek fel, valamint egy UV sugárzástól is védő réteg biztosítja, hogy a nagy tisztogatás ne fakítsa ki a jelöléseket. A fürdő után számos nyílásának köszönhetően könnyen kiszárad, így gyorsan újra hadrendbe lehet állítani.


[+]

Amennyiben valamilyen makacsabb szennyeződéssel sikerült közelebbről is megismertetni a K310-et, úgy a Logitech szerint némi mosogatószer és egy kis szivacsos kezelés sem árthat a szerkezetnek, de a durvább anyagok használata kerülendő. Ellenállósága normál használat mellett is megmutatkozik, a gombok 5 millió leütést is elviselnek. A K310 ettől függetlenül egy vékony felépítésű, normál kiosztású billentyűzet, amelyen numerikus blokk és 12 multimédiás gomb is helyet kapott.


[+]

A Logitech K310 ellenálló billentyűzet európai megjelenése októberen várható, vételára 39 dollár lesz.

Hirdetés

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.