Hirdetés

2019. május 26., vasárnap

Szponzorunk

Orée Board dió- és juharfa Bluetooth billentyűzetek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A természetes anyagból készült beviteli eszköz egy jobb gamer billentyűzet árával vetekszik.

Hirdetés

Egy fából készített használati tárgy tapintásának élménye összehasonlíthatatlan egy fröccsöntött variánshoz képest, ettől függetlenül vannak olyan eszközök, amelyek létrehozásánál az egyszerűbb gyártás és a költségek alacsonyan tartása végett szinte mindig műanyagot használnak. Ez a számítógépes beviteli eszközökre is igaz, bár az évek során már láthattunk néhány olyan próbálkozást, amelyek eredményeként fa egér és billentyűzet született.


[+]

Az ötlet nem hagyta nyugodni a francia Orée tervezőcsapatot sem, ezért megalkották az Orée Board Bluetooth billentyűzetet, amelyek egyetlen fadarab felhasználásával készültek annak érdekében, hogy az erezt a káván és a gombokon is szépen követhető legyen. A Board igény esetén diófából vagy juharfából készülhet, a kezdeti megmunkálás a legmodernebb, számítógép vezérelt gépekkel kezdődik, de csiszolás, finomítás, összeszerelés és a faanyag kezelése már teljes mértékben kézműves munka.


[+]

A valószínűleg lézergravírozott billentyűk feliratai három betűtípusból választhatók, a kiosztás lehet Mac vagy PC kompatibilis, ezen beül pedig angol, francia, kanadai angol és kanadai francia lokalizáció kérhető. Mivel a billentyűzetek Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak, így nem csak laptopokhoz és asztali számítógépekhez lehet bevetni őket, hanem okostelefonok és tabletek is képesek együttműködni vele.


[+]

Az Orée Board billentyűzetek üzemidejéről és tömegéről nem esett szó, de ebben a kategóriában a minőségi anyaghasználattal és megmunkálással szemben ezek csupán másodlagos technikai adatok. Az Orée természetes billentyűzetéért 125 eurót kér, készüljön az dió- vagy juharfából.


[+]

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.