2018. május 20., vasárnap

Orée Board dió- és juharfa Bluetooth billentyűzetek

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: PROHARDVER!

A természetes anyagból készült beviteli eszköz egy jobb gamer billentyűzet árával vetekszik.

Hi​rd​e​tés

Egy fából készített használati tárgy tapintásának élménye összehasonlíthatatlan egy fröccsöntött variánshoz képest, ettől függetlenül vannak olyan eszközök, amelyek létrehozásánál az egyszerűbb gyártás és a költségek alacsonyan tartása végett szinte mindig műanyagot használnak. Ez a számítógépes beviteli eszközökre is igaz, bár az évek során már láthattunk néhány olyan próbálkozást, amelyek eredményeként fa egér és billentyűzet született.


[+]

Az ötlet nem hagyta nyugodni a francia Orée tervezőcsapatot sem, ezért megalkották az Orée Board Bluetooth billentyűzetet, amelyek egyetlen fadarab felhasználásával készültek annak érdekében, hogy az erezt a káván és a gombokon is szépen követhető legyen. A Board igény esetén diófából vagy juharfából készülhet, a kezdeti megmunkálás a legmodernebb, számítógép vezérelt gépekkel kezdődik, de csiszolás, finomítás, összeszerelés és a faanyag kezelése már teljes mértékben kézműves munka.


[+]

A valószínűleg lézergravírozott billentyűk feliratai három betűtípusból választhatók, a kiosztás lehet Mac vagy PC kompatibilis, ezen beül pedig angol, francia, kanadai angol és kanadai francia lokalizáció kérhető. Mivel a billentyűzetek Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikálnak, így nem csak laptopokhoz és asztali számítógépekhez lehet bevetni őket, hanem okostelefonok és tabletek is képesek együttműködni vele.


[+]

Az Orée Board billentyűzetek üzemidejéről és tömegéről nem esett szó, de ebben a kategóriában a minőségi anyaghasználattal és megmunkálással szemben ezek csupán másodlagos technikai adatok. Az Orée természetes billentyűzetéért 125 eurót kér, készüljön az dió- vagy juharfából.


[+]

Gyártók, szolgáltatók

H​i​rd​eté​s​

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.